Keukens in Geraardsbergen

Onze ontwerpen voor keukens in Geraardsbergen worden perfect op maat aangepast aan uw smaak en leefgewoonten. Jacobs Woonconcept in Ninove is een meester in het vormgeven en uitvoeren van uw plannen van a tot z, in elke stijl. Van moderne en hedendaagse keukens tot klassieke en strakke landelijke keukens, alles is mogelijk bij ons op maat. Wij staan klaar van Geraardsbergen tot Halle en Brakel om keukens op maat te voorzien voor al onze klanten.

Verschillende soorten keukens

Het ontwerpen van keukens op maat gaat gepaard met uw eigen smaak. Daarom kan u bij ons kiezen uit verschillende materialen. Heeft u graag een volledig houten keuken of liever een keuken waar wat laminaat in verwerkt zit? Bij ons kan het allemaal. Wij doen uw stoutste keukendromen uitkomen. Op onze website kan u alvast enkele voorbeelden van onze realisaties vinden.

Jacobs Keukens - Keukens op maat -

Landelijke keukens

Woont u in een stad zoals Geraardsbergen of Halle en wil u van uw keuken een oase van rust creëren? Of wil u net een keuken die bij een landelijke gemeente zoals Brakel past? Neem dan eens een kijkje bij onze landelijke keukens. In een landelijke keuken wordt er traditioneel gebruik gemaakt van houten materialen. Deze soort keukens zijn bij ons verkrijgbaar in een klassieke en een strakke vorm. In onze showroom vindt u ook nog andere keukens terug die volledig op maat verkrijgbaar zijn:

·         Moderne keukens

·         Scandinavische keukens

Onze toonzaalkeukens zijn tevens te koop mocht er iets tussen staan waar u zich helemaal in vindt.

Jacobs Keukens - Keukens op maat -

Keuze van materiaal

Bij het inrichten van een nieuwe keuken dient u heel wat materiaalkeuzes te maken. Gebruiksvriendelijkheid en onderhoudsgemak zijn dan twee elementen om rekening mee te houden. Werkbladen komen immers dagelijks in contact met voedsel en moeten heel wat doorstaan. Van de meubels verwachten we dat ze er steeds netjes uitzien zonder al te veel onderhoud. De keuze van de materialen heeft ook een grote impact op de beleving van uw woonruimte. Ze creëren een bepaalde look en zorgen ervoor dat u zich helemaal thuis voelt in uw interieur. Rekening houdend met het te spenderen budget maken al deze aspecten de materiaalkeuze tot een erg belangrijk onderdeel in de planning van uw keuken op maat.

Jacobs Keukens - Keukens op maat -

Ieder materiaal heeft zijn unieke uitzicht, bijhorende voor- en nadelen en uiteraard prijs. Wij helpen u bij het maken van de juiste keuze(s) voor uw bouw- of verbouwproject.

Soorten materialen van keukenkasten

 • Melamine
 • Laminaat
 • Massief hout
 • Fineerhout
 • Gelakt mdf 
 • Acrylfolie op mdf

Jacobs Keukens - Keukens op maat -

Soorten materialen van werkbladen

 • Composiet
 • Hout
 • Graniet
 • Keramiek
 • Laminaat
 • Volkern
 • Marmer
Jacobs Keukens - Keukens op maat -

Plaats nu een nieuwe keuken

Weet u nog niet 100% zeker wat voor soort keuken uw voorkeur draagt of welke materialen het beste bij u zouden passen? Maak een afspraak met een van onze specialisten of vul het contactformulier in zodat wij u zo goed mogelijk kunnen helpen en uw vraag kunnen beantwoorden. Ook informeren we u graag op voorhand al over de prijs van onze keukens op maat.

Jacobs Keukens - Keukens op maat -
Jacobs Keukens - Keukens op maat - Uw droomproject
Jacobs Keukens - Keukens op maat - Uw droomproject
Jacobs Keukens - Keukens op maat - Uw droomproject
Jacobs Keukens - Keukens op maat - Uw droomproject
Uw droomproject
Een nieuwe keuken, maatkast of dressing? Maak nu een afspraak of kom vrijblijvend langs.